closeup5

Level Tegels

Keramische Tegels

Collectie Keramische Tegels

Door rechtstreekse inkoop bij de producent kan Level Tegels scherp geprijsde keramische tegels leveren aan particulieren en bedrijven. Wij beschikken over een uitgebreide collectie keramische tegels in uiteenlopende kleuren, designs en formaten.

Een deel van het actuele aanbod van onze wandtegels en vloertegels vind u hieronder, zit de tegel die u zoekt hier niet tussen? Kom eens kijken in onze showroom, wellicht dat u dan wel vindt wat u zoekt, behalve deze series hebben we nog meer op voorraad.

> Concrete
> Living
> Linear
> Cubes
> Leather
> Textile
> XXL/Projects
> Slate
> Wood
> Sandstone
> Limestone
> Black & White
> Workshop
> Badkamer Tegels
> Rustic
> Rockface
> Classic
> Marmo
> Extreme
> Mosaic / Strips

Keramische tegels

Met een hardheidsschaal volgens de Moh's classificatie van meer dan 3 tot 7 is dit materiaal afhankelijk van de keuze van het type en de desbetreffende hardheid, specifiek geschikt voor toepassingen in badkamers en woningvloeren of in veel gebruikte openbare ruimtes. De meeste tegels in de Level collectie liggen tussen 4 en 7. De Moh's schaal loopt voor vloermaterialen over het algemeen van 1 t/m 7, waarbij de hoogste getal het hardst is. 

(De slijtsterke van keramische tegels is volgends de PEI-norm opgedeeld in categorie slijtgroep 1 t/m 5. Waarbij slijtgroep 1 het minst harde glazuur betreft.)

Keramische tegels zijn hard, sterk, hygií«nisch, makkelijk schoon te maken, veelal niet poreus, niet ontvlambaar en vuurbestendig. Door zijn diversiteit aan kleuren, dessins, glazuur en formaat kunnen keramische tegels toegepast worden op vloeren en wanden met of zonder vloerverwarming. Ze hebben twee functies: een decoratieve en een technische functie.

> contact