composite1

Level Tegels

Composiet Tegels

Composiet Tegels van Marmer, Kwarts of Glas

Duurzaamheid is belangrijk als u een vloer of muur wilt voorzien van tegels en composiet tegels worden steeds populairder voor dit soort toepassingen.

Marmer Composiet Tegels - Vanaf € 52,30 - per m² excl. btw.
Marmer composiet tegels worden vaak toegepast op plaatsen waar veel mensen komen, zoals supermarkten en dat komt vanwege de lagere kostprijs ten opzichte van Kwarts of Glas composiet en omdat eventuele gebruikskrassen onzichtbaar worden als de tegels regelmatig worden onderhouden door het gebruik van een Edelzeep-dweilwas. Marmer composiet tegels zijn ook zeer geschikt om gebruikt te worden als treden voor een trap of als vensterbank.

Kwarts Composiet Tegels - Vanaf € 65 - per m² excl. btw.
Kwarts Composiet is leverbaar in verschillende kleuren, formaten en diktes. Deze composiet tegels zijn niet poreus, duurzaam en krasbestendig. U hoeft deze kwarts composiet tegels dus ook niet te impregneren en reinigen met warm water en een neutraal schoonmaakmiddel is voldoende. Kwarts composiet is krasbestendiger dan Marmer composiet en behoeft daarom ook minder onderhoud.

Glas Composiet Tegels - Vanaf € 71,20 - per m² excl. btw.
Glas composiet tegels is een schitterend bouwmateriaal dat wordt gemaakt van hoge kwaliteits ruwe mineralen die dubbel worden gesinterd onder een zeer hoge bewerkings temperatuur. Het oppervlakte van de glas composiet tegels is zeer glad met als bijkomstige eigenschap een zeer gelijkmatige tint.

Glas composiet tegels hebben mooie kleuren en een schitterende glas. Deze tegels hebben een harde maar fijne textuur, een goede weersbestendigheid en het vlekt of verkleurd niet. De glas composiet vloertegel is ook de meest witte harde hoogglans vloertegel die er beschikbaar is op de tegelmarkt en met name deze eigenschappen maken dit product tot een bestseller.

Levelbouwproducten

Openingstijden showroom
Maandag 12.00 t/m 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag 11.00 t/m 17.00 uur

Tel.: +31 -(0)299-463462
Email: info@levelbouwproducten.nl

 

< Collectie Level Tegels & Bouwproducten

Copyright 1996 - 2014 Level Bouwproducten