vloer crystal glass

Level Tegels

Glas Composiet Tegels

Crystal Glas Composiet tegels

NIEUW INNOVEREND TOPPRODUCT !!
Crystal Glas Composiet (of Crystal Glass Composite)

Door eigen import kunnen wij u dit topproduct aanbieden voor prijzen vanaf  € 71,20 per m2 ex. BTW. Deze prijs is afhankelijk van het totaal aantal vierkante meters dat u afneemt, informeer dus naar de voorwaarden.

Dit moderne en schitterende bouwmateriaal wordt vervaardigd uit de beste ruwe mineralen die dubbel worden gesinterd onder zeer hoge temperatuur.

Het materiaal heeft uitstekende eigenschappen, zoals een glad oppervlak en een zeer gelijkmatige tint, mooie kleuren en een schitterende glans, een harde maar fijne textuur, een goede weersbestendigheid en is vlekbestendig en niet-verkleurend.

Daarnaast is Crystal Glas Composiet leverbaar als de meest witte harde hoogglans vloertegel momenteel op de markt. De gebruikelijke keramische hoogglans tegels zijn bij lang na niet zo helder wit, maar vaak licht crèmekleurig.  De qua hardheid vergelijkbare kwartscomposiet tegel kan ook mooi helder wit zijn, de hoge glansgraad van glascomposiet wordt hiermee niet gehaald.

Het product kent in het geheel geen waterabsorptie, zodat er geen vervuiling kan optreden, is bestendig tegen de inwerking van zuur en alkali, bevat geen stralingselementen en is milieuvriendelijk. In vergelijking heeft het dus betere eigenschappen dan natuursteen, zoals marmer of graniet. Aan al deze prima eigenschappen kan natuursteen nauwelijks tippen.

Platen glaspanelen en gebogen glas zijn geschikt voor de bekleding van wanden, zuilen, aanrechtbladen en meubeldecoraties, zowel binnen als buiten. Gebruik het in uw huis voor een moderne, elegante, luxueuze en comfortabele sfeer. Cristal glas Composiet is door zijn bijzondere hardheid, harder dan graniet!, uitstekend geschikt voor intensief gebruikte vloeren.

Glascomposiet vult wat natuursteen tekort komt aan!!!
Level Tegels brengt op eigen initiatief sinds 4 jaar als enige deze prachtige tegels op de Nederlandse markt door eigen import, waardoor ook de prijs relatief beperkt blijft en eerder een haalbare optie wordt als hoogwaardige vloerafwerking.

Prijzen zijn vanaf  € 71,20 per vierkante meter ex. BTW.
Kom dit exclusieve product bekijken in onze showroom en overtuig uzelf!!

> Direct contact opnemen

< Collectie Level Tegels & Bouwproducten

Copyright 1996 - 2014 Level Bouwproducten

glascomposiet muur glascomposietwastafel glascomposiet luxe wastafel glascomposiet hal glascomposiet muur fabriek glascomposiet bedrijfshal