bg4

Level Tegels

Informatie voor Particulieren

Als u zoekt naar een betrouwbare leverancier en tegelzetbedrijf voor het aanbrengen van uw nieuwe tegelvloer, of deze nu bestaat uit keramische of composiet tegels of het een natuursteenvloer in hardsteen, marmer, graniet, leisteen, kalksteen of kwartsiet is, bij ons kunt uitstekend terecht.
Het aanbod is breed. Van de allernieuwste strakke tegelontwerpen, passend in eigentijdse interieurs, tot romantische klassieke vloeren. Daarnaast allerlei bijzondere of eigenzinnige designs met een verrassende frisse kijk op vloeren. Wij nemen u en uw woonwensen serieus, adviseert over alle belangrijke vloeraspecten en werkt met u samen om tot een optimaal resultaat te komen. Zowel in esthetisch als technisch opzicht. Zodat u nog vele jaren onbekommerd van uw prachtige vloer kan genieten.

Level Tegels is uiterst scherp geprijsd

Ook belangrijk in veel gevallen is een scherpe prijs voor de geboden tegels. Door eigen import van het grootste deel van ons assortiment zijn wij vaak 20% - 30% voordeliger dan vergelijkbare tegels. 
Er zijn al kwaliteitstegels vanaf ca. € 17,= /m2 ex. BTW. Bijvoorbeeld ook voor badkamers en toiletten. Dus geen enkele reden om voor tegels nog naar de bouwmarkt te gaan. Bovendien vindt u bij ons een mooier en groter assortiment, maar vooral een beter advies met een uitstekende aanbrengservice.

Vooral in de hoogwaardige kwartscomposiet materialen leveren wij veel meer kleuren en uitvoeringen dan gebruikelijk en tot zelfs 50% voordeliger dan de marktprijzen voor dit type tegels.
De laatste trend is de kwartscomposiet vloertegelserie Cosmic Star, voorzien van volledig in het materiaal opgenomen spiegeldeeltjes, hetgeen zorgt voor een reflecterende dieptewerking met een bijzonder chique uitstraling. De populaire marmercomposiet tegels zijn ook zeker een rijke aanvulling op onze collectie van projecttegels en woningvloeren. Dit materiaal wordt in vele designs geleverd en met name veel in banken of kantoren toegepast door zijn scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Voor onze unieke designcollecties worden eveneens redelijke tarieven gerekend. Test het door onze collectie te bekijken en direct een prijsopgave te vragen.

Level Tegels ontzorgt

Een populaire reclamekreet die ook zeker op ons van toepassing is. En omdat u in de hectische periode voor de verhuizing al aan zoveel zaken tegelijk moet denken en allerlei keuzes moet maken om uw nieuwe of gerenoveerde woning in te richten, nemen wij u graag de zorg voor in ieder geval één belangrijke juiste keuze volledig uit handen, namelijk de vloerafwerking. Onze medewerkers zorgen voor een degelijk advies over de gewenste tegels, de juiste lijm, mortels en vloerverwarming, zodat u relatief snel tot de beste keus komt.

Wij verzorgen de levering van materialen, planning van de vloerverwarming en het leggen in de door u aangegeven periode. Wij zijn flexibel met onze planning als blijkt dat de oplevering van uw nieuwe woning helaas toch weer iets uitgesteld wordt. Dus niet, zoals elders vaak gesteld wordt, een "timeslot" van 1 week of 1 startdatum minimaal 3 maanden vanaf uw bestelling, waarbij de uitvoering bij uitstel van oplevering, opeens weer meer dan een maand opschuift. U wordt zo goed en zo snel mogelijk geholpen, ook als uw planning plotseling verandert.

Level Tegels verleent service

Wij regelen en denken aan alle zaken eromheen, waar u wellicht niet meteen aan gedacht zou hebben. Bijvoorbeeld welk type vloerverwarming het beste past in de verschillende vloersituaties. Wat de handigste volgorde is voor het inplannen van werkzaamheden als vloerverwarming aanbrengen, vloertegels leggen, het plaatsen van de nieuwe trap, stukadoren en schilderen van wanden en plafonds.

Zelfs bij het zeer voordelig uitbesteden van het eventueel benodigde kwalitatief hoogwaardig stukwerk en schilderwerk of het volledig inrichten en opleveren van uw badkamer en toilet, kunnen wij u vlot behulpzaam zijn. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk van vakbekwame, ervaren bouwvakkers, waarmee continue in goede samenwerking projecten worden uitgevoerd. Vraag ons ernaar en u zult aangenaam verrast worden over de gehanteerde prijzen en voortvarende aanpak.