bg5

Level Tegels

Uitvoering

Uitvoering

Vanzelfsprekend kunt u ook voor het aanbrengen van de door ons geleverde tegels bij ons terecht. Kiest u voor ons volledige servicepakket, dan worden uw tegels professioneel verwerkt door een van onze vakbekwame legploegen, aangebracht met de grootste zorg geselecteerde, voor uw specifieke situatie meest geschikte, professionele primers, speciale mortels, lijmen en voegmortels. Hierbij wordt beoordeeld op toepassing op bepaalde ondergronden en eventuele water- of elektrische vloerverwarming.

De dekvloer kan bestaan uit verschillende samenstellingen, waaronder een reguliere zandcementlaag, een speciale anhydriet vloeidekvloer, houten constructievloeren of keramische ondergronden. Elke ondergrond heeft zijn eigen type lijmmaterialen nodig. Bij een foute keuze hierin kunnen zich mogelijk vervelende gevolgen voordoen als scheurvorming in de tegelvloer of onthechting van tegels van de ondergrond.

Met name anhydriet dekvloeren zijn berucht om gevallen van onthechting door zogenaamde etringiet-vorming, een soort kristalvorming onder de tegel die de tegels omhoog drukt en doet loslaten. De speciale behandelingen die vooraf noodzakelijk zijn en toepassing van het correcte type tegellijm zijn beide van cruciaal belang.

Ook stelt het toepassen van vloerverwarming onder de tegelvloer bijzondere eisen aan, zowel de dekvloer waarin de slangen of kabels worden opgenomen, als de lijmlaag hierop waarin de tegels worden aangebracht.

Houten draagvloeren stellen weer geheel andere eisen aan de wijze van aanbrengen en de te kiezen speciale tegelmortels of –lijmen. Hiervoor passen wij veelal een bijzonder flexibele rubberachtige lijmmortel en voegmortel toe op een specifieke bijpassende isolatielaag in een gepatenteerd systeem, zodat eventuele gevolgen door trillingen en bewegingen in de houten ondervloer door beloping en wisselende luchtvochtigheid zoveel mogelijk ondervangen wordt.

Onjuiste keuzes kunnen leiden tot ongewilde consequenties met hoge schadeposten en extra overlast.

Daarom adviseren wij u voor uw toch al kostbare vloer, deze door ons op de juiste wijze te laten uitvoeren, zodat u naderhand rustig en zonder zorgen kunt gaan slapen.

Ondanks de grote verschillen in legprijzen op dit moment door allerlei aanbieders van wisselende kwaliteit en mogelijke twijfels bij sommige aanbieders over het gestand kunnen doen van eventueel aangeboden garantievoorwaarden, blijven wij onze klanten vanuit onze vaste vestigingsplaats en showroom in Purmerend voorzien van betrouwbare en zeer redelijke aanbrengtarieven voor de verschillende werkzaamheden.

Vraag het ons! Neem uw plattegrond mee en u krijgt van ons een gedegen en toch scherpe offerte, toegesneden op uw situatie.

KORTING

Bij gezamenlijke bestelling van een tegelvloer of -wanden, vloerverwarming, trap en en/of keukenbladen kunt u een aantrekkelijke korting verwachten, afhankelijk van uw uiteindelijke keuze, een en ander in overleg.

Tegelzetters / tegelzet bedrijven gevraagd

Wegens behoefte aan extra uitvoering-capaciteit zoeken wij naar meer samenwerkende tegelzet bedrijven en zelfstandige tegelzetters die ervaring hebben in het aanbrengen van keramische en natuursteen tegels op vloeren en/of wanden. Een goed afwerkingen niveau, kennis van zaken en zelfstandigheid zijn vereisten. 
Herkent u zich in bovenstaand profiel en kunt u wel wat meer werk of continuí¯teit in op opdrachten gebruiken, neem dan direct telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 0299 - 463 462.

> Contact

< Collectie Level Tegels & Bouwproducten