bg6

Level Tegels

Informatie voor bedrijven

Level Tegels werkt intensief samen met

Bent u op zoek naar een verfrissende nieuwe kijk op het afwerken van vloeren met tegels, dan vindt u bij ons, naast de bekende keramische tegelseries en natuursteensoorten, een geheel eigen assortiment uit eigen import. Dit assortiment bestaat onder andere uit een uitgebreid en bijzonder pallet van hoogwaardige keramische en porcellanato tegels. Daarnaast leveren wij zeer exclusieve materialen als projectkwaliteit kwartscomposiet, nu ook in grote tegelformaten, en sinds kort volledig nieuwe, topkwaliteit glascomposiet en crystallized glass materialen.

Vaak blijkt na een eerste kennismaking dat de door ons geoffreerde mogelijkheden en het begrip voor uw ideeí«n op het gebied van vormgeving, stijl, sfeer en praktische invulling hiervan, leiden tot een zinvolle, prettige en duurzame samenwerking.

Level Tegels vormt een betrouwbare leverancier en vakbekwaam tegelzetbedrijf voor het aanbrengen van nieuwe tegelvloeren. Of deze nu bestaan uit keramische tegels of natuursteenvloeren in hardsteen, marmer, graniet, leisteen, kalksteen of kwartsiet.

Het aanbod is breed en diep. Van de allernieuwste strakke tegelontwerpen, passend in eigentijdse interieurs, tot romantische klassieke vloeren. Daarnaast allerlei bijzondere of eigenzinnige designs met een verrassende frisse kijk op vloeren. Level Tegels adviseert over alle belangrijke vloeraspecten en werkt met u samen om tot een optimaal resultaat te komen. Zowel in esthetisch als technisch opzicht. Zodat uw vloer nog vele jaren onbekommerd functioneert.

Level Tegels is uiterst scherp geprijsd.

Ook belangrijk in veel gevallen is een scherpe prijs voor de geboden tegels. Door eigen import van het grootste deel van ons assortiment zijn wij vaak 20% - 30% voordeliger dan vergelijkbare tegels. 
Er zijn al kwaliteitstegels vanaf ca. € 17,= /m2 ex. BTW. Bijvoorbeeld ook voor badkamers en toiletten. Dus geen enkele reden om voor tegels nog naar de bouwmarkt te gaan. Bovendien vindt u bij ons een mooier en groter assortiment, maar vooral een beter advies met een uitstekende aanbrengservice, waardoor u de tegels door ons kunt laten leggen.

Vooral in de hoogwaardige kwartscomposiet materialen leveren wij veel meer kleuren en uitvoeringen dan gebruikelijk en tot zelfs 50% voordeliger dan de marktprijzen voor dit type tegels.
De laatste trend is de kwartscomposiet vloertegelserie Cosmic Star, voorzien van volledig in het materiaal opgenomen spiegeldeeltjes, hetgeen zorgt voor een reflecterende dieptewerking met een bijzonder chique uitstraling. De populaire marmercomposiet tegels zijn ook zeker een rijke aanvulling op onze collectie van projecttegels en woningvloeren. Dit materiaal wordt in vele designs geleverd en met name veel in banken of kantoren toegepast door zijn scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
Voor onze unieke designcollecties worden eveneens redelijke tarieven gerekend. Test het door onze collectie te bekijken en direct een prijsopgave te vragen.

Level Tegels & Trappen ontzorgt

Een populaire reclamekreet die ook zeker op ons van toepassing is. 
Er spelen in het ontwerptraject zoveel zaken tegelijk en dienen allerlei keuzes gemaakt worden om een nieuw of renovatieproject in te richten. Wij nemen u graag de zorg voor het kiezen van twee belangrijke aspecten, namelijk de vloerafwerking en de toe te passen trappen, volledig uit handen. Onze medewerkers zorgen voor een degelijk advies over de gewenste tegels, de juiste lijm, mortels vloerverwarming en stalen of houten trappen, zodat u relatief snel tot de beste keus komt.

U kunt uw opdrachtgever de gewenste vloer, keukenbladen en/of trap laten selecteren in onze showroom in Purmerend. De meest efficií«nte manier is om ons samen met uw klant te bezoeken, zodat er snel keuzes gemaakt kunnen worden. Laat u liever uw opdrachtgever zich eerst rustig orií«nteren, vernemen wij dit graag vooraf van u, zodat wij zo goed mogelijk kunnen inspringen op uw wensen en ideeí«n.

Wij verzorgen de levering van materialen, planning van de vloerverwarming en het leggen in de door u aangegeven periode. Wij zijn flexibel met onze planning als blijkt dat de oplevering helaas toch weer iets uitgesteld dient te worden. U en uw opdrachtgever wordt zo goed en zo snel mogelijk geholpen, ook als uw planning plotseling verandert.

 

 

Level Tegels verleent service

 

Wij regelen en denken aan alle zaken eromheen, waar u wellicht niet meteen aan gedacht zou hebben. Bijvoorbeeld welk type vloerverwarming het beste past in de verschillende vloersituaties. Wat de handigste volgorde is voor het inplannen van werkzaamheden als vloerverwarming aanbrengen, vloertegels leggen, het plaatsen van de nieuwe trap, stukadoren en schilderen van wanden en plafonds.

Zelfs bij het zeer voordelig uitbesteden van het eventueel benodigde kwalitatief hoogwaardig stukwerk en schilderwerk of het volledig inrichten en opleveren van uw badkamer en toilet, kunnen wij u desgewenst vlot behulpzaam zijn. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk van vakbekwame, ervaren bouwvakkers, waarmee continue in nauwe samenwerking projecten worden uitgevoerd. Vraag ons ernaar en u zult aangenaam verrast worden over de gehanteerde prijzen en voortvarende aanpak.

Tegelhandelaren & Tegelzetbedrijven

Vooral interessant voor tegelhandelaren en tegelzetbedrijven is onze bijzondere eigen import productassortiment in keramische, porcellanato, kwartscomposiet, marmercomposiet en glascomposiet in verschillende samenstellingen. De voor Nederland werkelijk unieke tegelseries ondervinden steeds meer belangstelling voor opmerkelijke designtoepassingen. De momenteel veel gekozen, gangbare tegelkleuren en soorten worden door onze directe inkoop bij onze eigen producenten extra scherp aangeboden. Hiervan laten wij u graag ook profiteren.

Wilt u meer informatie hieromtrent, bel ons dan onder nummer 0299-463462 (4 lijnen).
Ziet u een fraaie tegelserie en wilt u hiervan een monstertegel bestellen, neem dan even contact met ons op en u ontvangt deze dan zo spoedig mogelijk. Desgewenst komen wij de monster(-s) bij u langsbrengen en nemen we direct de mogelijkheden, voorraad, levertijden en prijzen met u door.

Tegelzetters / tegelzet bedrijven gevraagd

Wegens behoefte aan extra uitvoering-capaciteit zoeken wij naar meer samenwerkende tegelzet bedrijven en zelfstandige tegelzetters die ervaring hebben in het aanbrengen van keramische en natuursteen tegels op vloeren en/of wanden. Een goed afwerkingen niveau, kennis van zaken en zelfstandigheid zijn vereisten. 
Herkent u zich in bovenstaand profiel en kunt u wel wat meer werk of continuí¯teit in op opdrachten gebruiken, neem dan direct telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 0299 - 463 462.