keukenblad3

Level Tegels

Level Keukenbladen

Composiet Keukenbladen

U kunt bij Level Tegels & Bouwproducten kan keukenbladen terecht voor lange werk- en keukenbladen van kwartscomposiet en glascomposiet tot zelfs 3,20 meter! Deze moderne materialen zijn uniform en consistent in kleur, niet poreus en uiterst kras- en vlekbestendig en zijn daarom bijzonder duurzaam en gebruiksvriendelijk. U kunt kiezen uit verschillende diktes van 1,2cm tot 3cm dik.

Natuurstenen Keukenbladen

Van oudsher worden keukenbladen vervaardigd van graniet. Dit natuurlijke en oersterke product is zuurbestendig en is door zijn structuur uitstekend geschikt voor keuken- en werkbladen. Graniet is te herkennen aan zijn mooie gevlamde en/of gestippelde structuur en is te verkrijgen in een bijna onuitputtelijke hoeveelheid aan kleuren, varií«rend van egaal zwart tot zeer licht van kleur.
Door zijn diverse mogelijkheden in afwerkingen kan graniet makkelijk toe gepast woden in ieder interieur. De interieurspecialist heeft de keuze uit een gepolijste, gevlamde, geborstelde (verouderde of anticato) of gezoete afwerking voor bladen en vloertegels. Granieten werkbladen zijn verkrijgbaar in lengtes tot ca. 2,80 í  3 meter van 2 en 3 centimeter dik.

Overige interieurwerk en maatwerk

Behalve keukenbladen leveren wij onder andere ook fraaie traptreden, wastafelbladen, tafels, tafelbladen, balies, baliebladen, openhaardplateau's, vensterbanken, dorpels en gevelbekleding. Wij leveren prachtige, topkwaliteit producten tegen zeer scherpe prijzen.

Uiteraard kunnen wij desgewenst uw bladen ook in een andere soort natuursteen uitvoeren zoals marmer, hardsteen en leisteen.

< Collectie Level Tegels & Bouwproducten

keukenblad3 keukenblad1 keukenblad2 keukenblad4