marmer4

Level Tegels

Natuursteen Tegels

Zoekt u in Purmerend natuursteen tegels? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een groot assortiment aan verschillende type tegels.

Natuursteen wordt al toegepast sinds het ontstaan van de beschaving van de mensheid. Natuursteen is even tijdloos als modern. Een natuurstenen vloer is uniek, onderhoudsvriendelijk, oersterk en gaat meer dan een leven lang mee. 
Het is uiteindelijk de afwerking die een natuurstenen vloer z'n looks geeft. Getrommeld heeft de vloer een meer robuust en stoer uiterlijk. Een hoogglans gepolijste vloer geeft over het algemeen een meer koele en sjieke uitstraling. 
Natuursteen wordt pas echt leuk als het gecombineerd word. Verschillende soorten steen, in verschillende kleuren kunnen een prachtig en speels effect creí«ren.

Level Tegels heeft de volgende soorten natuursteen vloertegels en wandtegels in het assortiment:

> Marmer
> Kalksteen
> Travertin
> Hardsteen
> Graniet
> Basalt
> Leisteen
> Kwartsiet
> Mosaics / Strips

Voordelen van een natuursteeen vloer zijn:

Natuursteen kan o.a. worden geschuurd, gezoet, gepolijst, getrommeld, gebrand, geborsteld, gestopt en/of gekapt.

De vloeren worden door ervaren mensen gelegd in een dikbed mortel. Hiermee kan als er verschil in hoogte is van de vloer deze waterpas gelegd worden.
Doordat er veel keuze is in kleuren kun je verschillende gevoelens creí«ren in een ruimte. Een warme kleur straat rust uit, donkere kleuren verkleinen en lichtere kleuren vergroten de ruimte. Tegels zijn er in verschillende grote verkrijgbaar. Hierdoor kan je ook de tegel aanpssen op de ruimte. In kleine ruimtes komen kleinere tegels veel meer tot zijn recht. Grotere plaatsen ogen mooier met grotere tegels.

> Contact

< Collectie Level Tegels & Bouwproducten