muizenboom trap 01

Level Tegels

Muizeboom Trappen

De Vrijdragende Trap

Vrijdragende trappen zijn technisch gezien een hoogstandje. Door zo min mogelijk bevestigingsmaterialen te laten zien oogt deze trap als een trap die in de lucht zweeft.

De treden zijn met speciale bevestigingsmaterialen verankerd aan de muur waardoor iedere traptrede los van de ander gemonteerd is. Het oog wil ook wat zegt men en met een geheel vrijdragende trap gaat het inderdaad om schoonheids details die u bij geen enkele andere trap zult aantreffen.

Het spreekt voor zich dat de muur waaraan deze trap verankerd gaat worden van goede kwaliteit moet zijn om de traptreden met optimale sterkte te kunnen bevestigen. Er zijn ook vrijdragende trappen waarbij de treden wel met elkaar verbonden zijn door een metalen contructie. Deze semi vrijdragende trappen zijn minder belastend voor een muur en zijn gemakkelijker toepasbaar in bepaalde situaties dan de geheel vrijdragende trap met losse traptreden.

Voor vrijblijvende informatie omtrent vrijdragende trappen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het verplicht u tot niets maar zo kunnen wij u wel beter van informatie voorzien en gericht op uw wensen inspelen.

Levelbouwproducten

Openingstijden showroom
Maandag 12.00 t/m 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag 11.00 t/m 17.00 uur

Tel.: +31 -(0)299-463462
Email: info@levelbouwproducten.nl

muizenboom trap 02 Muizeboom trap 03 trap2