spiltrap01

Level Tegels

Spiltrappen

De Spiltrap

Een spiltrap is een trap die voorzien is van een spil waaraan de treden zijn gemonteerd. Deze spil is meestal een ronde stalen buis die altijd centraal, dus in het midden van de spiltrap is geplaatst en waaraan dus de veelal stalen of houten treden gemonteerd zijn.

Deze constructie is zeer solide te noemen en ook zeker ruimtebesparend. Een ander voordeel van de spiltrap is dat de er geen ondersteunde muren nodig zijn om te spiltrap te kunnen monteren. Een spiltrap is dus zelf ondersteunend en kan dus een bovenliggende etage verbinden zonder dat er muren in de naaste omgeving zijn. Met name in grote bedrijfspanden en overheidsgebouwen wordt daarom de spiltrap vaak toegepast.

De spil, die altijd aan de onderliggende vloer wordt gemonteerd, al dan niet met speciale houders, is volledig berekend op het intensief gebruik van de spiltrap zelf.

Wij hebben vele verschillende spiltrappen in ons leveringspakket en kunnen u zeker van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend om meer informatie omtrent spiltrappen indien gewenst.

Levelbouwproducten

Openingstijden showroom
Maandag 12.00 t/m 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag 11.00 t/m 17.00 uur

Tel.: +31 -(0)299-463462
Email: info@levelbouwproducten.nl

spiltrap02 spiltrap03 spiltrap04